• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

BEN L'ONCLE SOUL

(FR)
6 de març, 20h
Auditori de Girona
Des de 25€

Des que, fa aproximadament una dècada, va publicar el seu debut discogràfic, la popularitat del francès Benjamin Duterde –més conegut al món del soul i del pop sota el pseudònim de BEN L'Oncle Soul– no ha deixat de créixer. I no hauria d'estranyar a ningú, ja que la seva és una de les veus amb més cos d'Europa i el seu magnetisme als escenaris no és quelcom que estigui a l'abast de molts artistes actuals.

Tan efectiu quan forma part de line ups de festivals de jazz com quan comparteix cartell i fins i tot escenari amb artistes pop, BEN L'Oncle Soul és tot un mestre a l'hora d'acostar les arrels de la black music a tota mena d'audiències i d'apropar l'esperit de Sam Cooke o Otis Redding al moment actual. Perquè pocs han sabut fusionar la màgia de Memphis amb les melodies de Detroit (potser per això, la imprescindible discogràfica Motown va apostar per ell des dels seus inicis) i, pel camí, apropar-se al pop amb molt de respecte (per les seves mans han passat hits de gent com Katy Perry, Gnarls Barkley o The White Stripes).

Si voleu un concert fresc i dinàmic d'entre els que es podran veure al Black Music Festival 2020, apostar per Duterde és fer-ho per un cavall guanyador. I si el que voleu és ballar al ritme de hits, podem assegurar que mai falten a les actuacions de BEN L'Oncle Soul i la seva banda. Des de la seva popular relectura del “Seven Nation Army” dels ja citats The White Stripes o el seu “Hallelujah (J'ai tant besoin de toi)” fins a aquest èxit atemporal que és “Soulman”.