• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

PBUG

(GB)
18 de març 2022, 21h. 
Sala Apolo La (2)

Ant. 15€ / Taq. 18€

 

De PBUG es diu que són pur groove, que són la versió actual dels millors Incognito o Brand New Heavies, i fins i tot que alguns dels seus músics i vocalistes estan entre el millor de la pedrera britànica del moment. Tot això és cert, així que serà un autèntic honor tenir-los amb nosaltres dins de la programació del Black Music Festival d'aquesta temporada.

Dirigits per l'autèntic virtuós de la bateria, Pete Ray Biggin, PBUG fa una dècada que són una de les formacions més respectades i compactes del funk soul modern, aconseguint ser premiats en diverses ocasions com a Millor Banda de Directe en mitjans especialitzats i festivals. I què menys podríem esperar d'una banda capitanejada per un percussionista que ha acompanyat a Level 42, Amy Winehouse, Mark Ronson o Chaka Khan, i en la qual podem trobar a vocalistes com Teni Abosede, Tony Momrelle, Brendan Reilly o Dan Pearce, col·laboradors de grups i solistes de la popularitat i repercussió d'Adele, The Chemical Brothers, Disclosure, Dizzee Rascal o els mateixos Incognito.

En 2016, PBUG van publicar finalment el seu primer àlbum, “Stand Up”, on desenvolupen la seva proposta rítmica a la qual ningú pot resistir-se sense sentir unes ganes increïbles de saltar a la pista de ball.

Al nostre festival podrem sumar-nos a la seva festa mentre interpreten cançons com “Taste Of Freedom”, “Wake Up With You”, “Dance Dance Dance” o “Stand Up”.