• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

KOKO-JEAN & THE TONICS feat. DANI NEL·LO

(CAT)
5 de març, 20.30h 
Auditori Teatre Espai Ter (Torroella de Montgrí)
15€

El 5 de març es celebrà el concert de Koko-Jean & The Tonics que no es va poder celebrar el 27 de març en motiu de l'epidèmia de Coronavirus. 

Els espectadors que ja tenen entrades per aquest esdeveniment podran fer servir la mateixa entrada. Les persones que no puguin assistir en aquesta nova data, es poden posar en contacte amb l'Auditori Teatre Espai Ter dins el termini de devolució mitjançant el correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (informant nom de la persona que va comprar les entrades- que està registrada dins la plataforma de venda-, espectacle i número d’entrades adquirides) i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades, amb el mateix sistema de pagament utilitzat a l’hora de comprar-les.

L’essència del blues i del soul amb un directe vibrant

Koko-Jean The Tonics porten a l’Espai Ter el seu darrer treball Hair Whip amb la col·laboració d’un dels millors saxofonistes del moment: Dani Nel·lo.

Koko-Jean, exvocalista de The Excitements vindrà acompanyada amb The Tonics, un quartet format pel bateria Anton Jarl, el guitarrista Dani Baraldés i el teclista i harmonicista Víctor Puertas. Junts donen forma a una de les propostes més sòlides, efervescents i imparables de l’escena barcelonina. En aquesta ocasió estaran acompanyats pel saxofonista i compositor Dani Nel.lo, un dels musics més reconeguts de l’escena del r’n’b i del jazz a casa nostra.

En el marc del Black Music Festival l’Espai Ter será un dels primers escenaris que comptarà amb aquesta veritable bomba del soul que interpretarà temes propis i versions.