• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

SOUNDSYSTEM amb REAL ROCKERS, F.E.M. i RISE UP SOUND SYSTEM

7 març de 12 a 00 h
Park d'en Pitus, Domeny (Girona)
Gratuït

REAL ROCKERS

(CAT)

Més que un grup tradicional, Real Rockers és un col·lectiu de productors, músics, selectors i vocalistes que fa més de cinc anys que difonen el missatge de l'autèntica música jamaicana per diferents parts del món. Des de Porto, aquest grup portuguès desplega el seu potencial a sessions com a sound system (Youth Culture Hi-Fi), concerts (Real Rockers Band) i produccions (RR Studio) que fixen la seva mirada en els sons jamaicans més ballables, el roots reggae i en la cultura britànica del rub-a-dub.

Serà un plaer gaudir de la seva orgia rítmica dins del Black Music Festival gràcies a la màgia d'Alpha Pup, Mighty Roman, I-Roy, Danny  Mont, Rankin John i tota la família Real Rockers, i de cançons com “Freedom Song” o “Gunman”.

F.E.M.

(CAT)

A l'hora de parlar de formacions que simpatitzen amb els sons jamaicans, no en tenim cap dubte que les terres catalanes són d'allò més fèrtil. Molts són ja els artistes consolidats i molts més els que comencen a donar-se a conèixer a la recerca d'un espai propi. Un exemple d'aquests darrers podrien ser F.E.M. (un nom amb infinitat de significats, segons els vingui de gust), és a dir Iannis, Ital Jour i el productor Roger Bongoroll, qui orbiten al voltant de l'estudi i segell discogràfic barceloní Two Stones Records, on també publiquen Lil Russia, Marta Trujillo o Kwame.

La seva proposta és rub-a-dub cantat en català, amb molt de ritme i grans dosis de sentit de l'humor, com bé demostren a cançons com “Referents”, “La Santa Nit”, “Llibre”, “Pirates”, “La història d'en Pere en faroles” o “Un esquimal a Lloret”.