• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image
Image

HIP HOP AL PARC

14 març 16 h
Parc Central, Girona
Gratuït

Amb la col·laboració d’Òmnium Gironès, Heal Hop, Associació Brainstorming, Rap de Girona i L’Estació Espai Jove.

ARIANNA PUELLO

(CAT)

Arianna Puello, coneguda als seus inicis com Ari, va debutar discogràficament en solitari fa vint anys amb el disc “Gancho perfecto”, convertint-se en un dels noms imprescindibles del rap en castellà i iniciant una carrera que no ha deixat de créixer disc a disc, pas a pas. Dominicana de naixement, establerta uns anys a Salt (Girona) i posteriorment a Mèxic, Arianna Puello és una artista que sempre ha seguit el seu propi camí, col·laborant amb els grans del rap en espanyol (des de Mala Rodríguez a Kase-O, Frank T o els cubans Orishas) i permetent-se fins i tot una fugaç carrera cinematogràfica.

Al llarg de discos com “Así lo siento” (03), “Kombate o muere” (10) o “Rap Komunion” (17) ha anat desenvolupant el seu personal estil de rapejar, al mateix temps que ha dirigit el seu missatge cap a un rap constructiu (“rap de consciència”, segons les seves paraules) que vol aixecar ponts, allunyar als joves dels carrers i de la violència i lluitar contra les grans injustícies del món actual.

Entre altres projectes, el 2019 ha enregistrat el tema “Entre mar y cielo” al costat de El Siete per la banda sonora del documental “Pura vida. Atravesando Ecuador” i co·laborat amb Tribade, un dels grups de rap feminista més importants del moment al nostre país, amb qui ha enregistrat el hit “Asalto”. I sobretot ha protagonitzat la gira de vintè aniversari del seu clàssic “Gancho perfecto” per diversos països llatinoamericans i algunes ciutats espanyoles.

Estarem encantats de tenir a tota una llegenda del rap en castellà com ella a la nova edició del Black Music Festival.

NU DRAMA

(CAT)
Nu Drama és un cantant i raper de Sant Joan de les Abadesses que actualment viu a Barcelona. El 2010 va entrar al món del Rap, el Trap i, amb el temps, ha fet algunes fusions amb PBR&B, neosoul i, fins i tot, amb alguns tocs d’electrònica. Al llarg de vuit treballs publicats, ha experimentat sempre amb sons atmosfèrics, íntims i profunds que conviden l’oient a fer un viatge per tots els racons de l’univers i de l’ànima humana. Les seves cançons són converses amb ell mateix i amb el món sencer, són mirades a la realitat que se’ns escapa, són mons onírics. Ha actuat al festival Primavera als Barris (organitzat per Primavera Sound), a la Sala Upload (compartint escenari amb P.A.W.N. Gang) i a la sala Jamboree Jazz de Barcelona entre moltes altres. També ha format part de Rap de la Terra, un recopilatori de 2018 del rap en català més destacat del moment.

BEATJAMMERS

(CAT)
Sorgits de la passió i d'una visió compartida aposten per unificar tècniques i estils en pro d'una forma concreta d'entendre i interpretar la música. A través de diverses fonts sonores estableixen un discurs que es fonamenta sobre el groove per fusionar gèneres diversos.

RAP DE GIRONA

(CAT-Gi)
Rap de Girona és una plataforma creada per a la promoció i difusió del rap i els beats que es fan a les comarques gironines. Mostra dels artistes més destacats del rap de casa nostra!