• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

LA SRA TOMASA

(CAT)
12 març, 20.30 h
La Mirona, Salt
12€

ENTRADES ANTICIPADES EXHAURIDES, TROBAREU ENTRADES DIRECTAMENT A TAQUILLA A PARTIR DE LES 20h

La Sra Tomasa
són el grup trencador de l’escena, referents d’un so i un estil totalment innovador.  Ells ofereixen una fusió d’estils desafiants on combinen sons llatinoamericans (timba, salsa, guaguancó) amb ), amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques (drum’n’bass, trap, house…). Tot amb un respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Aquesta combinació explosiva i orgànica ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional.

 

El grup neix de la voluntat de presentar un projecte alternatiu i el resultat n’és un so innovador que no ha deixat indiferent als mitjans de comunicació especialitzats. La Sra Tomasa tenen molt clara la clau de l’èxit:  ofereixen una part més orgànica i humana que complementen amb la part electrònica i més moderna.

 

La Sra Tomasa és un grup que atrapa i contagia una energia incansable. Dalt l’escenari, presenten un espectacle ple de força que envolta al públic en un ambient d’absoluta vitalitat des del primer moment. Un dels grups amb més projecció internacional, amb més de 30 dates per Europa i representació a festivals internacionals i la constant acumulació de sold outs.

Van arrancar el 2020 amb el seu tercer disc "Alegre pero peligroso" (Guspira Records 2020), un abans i un després de la seva carrera. És un disc exquisit que conserva identitat pròpia del grup amb cançons que combinen l'electrònica i els sons més llatinoamericans, però també aposta per sons més actuals com el trap i el hip hop. Una de les característiques principals del grup és la constant renovació d'estils i la cerca de nous sons d'èxit, aquest disc és una aposta per la internacionalitat amb col·laboracions de luxe com el raper d'èxit de les Canàries Bejo, la cantant belga Coely i Stonebwoy, referent de l'afrobeat procedent de Ghana.