• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

Sessions LP #39 "What's Going On" de Marvin Gaye

6 de març, 12h.
La Marfà
Gratuït

 

Al tombant de 1970 Marvin Gaye, el Príncep de la Motown, resolgué tot de conflictes personals i professionals amb un disc conceptual que es desviava de la seva trajectòria anterior i es presentava amb una nova estètica i temàtica. Assumint també el rol de productor prengué un to més informal i es feu acompanyar pels Funk Brothers, per plantejar noves composicions carregades amb lletres crues sobre els conflictes racials, la guerra, les desigualtats i la violència als carrers. Tot i les reticències de la pròpia discogràfica per publicar-lo, el disc fou un èxit immediat i encara és considerat una de les obres mestres de la música popular del segle XX.

A càrrec de Lalo López, compositor, productor, músic i agitador de l’escena musical afroamericana estatal. Membre del col·lectiu Nación Funk, plataforma de creació i difusió de bandes com Fundación Tony Manero, Chocadelia Internacional i Cardova, dels quals en forma part. Col·laborador amb Joe Bataan & Los Fulanos, Achilifunk Sound System, ha estat guitarrista amb The Excitements, Albert Pla & Pascal Comelade, i actualment amb Joel Sarakula.

És divulgador de la música afroamericana a través de les seves xerrades sobre historia del Funk, i de la feina d’artista al programa Flipart de la Diputació de Barcelona als instituts catalans.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR

La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.formació gironina Grateful Blues.

Hi col·labora: Black Music Festival

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: www.girona.cat/marfa