• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

ZAZ

(FR)
19 març, 20h
Auditori de Girona
ENTRADES EXHAURIDES

Zaz torna amb el seu cinquè àlbum a la tardor del 2021. Els quatre primers van generar tres gires mundials, i era hora que prengués aire.

Es tracta, per tant, d’un àlbum que va elaborar durant el confinament a la primavera del 2020. Una solitud forçada però benvinguda. Un àlbum pintat amb emocions sinceres, com una sèrie d’imatges.

Per a aquest nou àlbum, Zaz ha treballat amb el productor holandès REYN amb qui s’ha pres el temps d’aplicar un color particular a cada cançó del disc, amb una veu que no necessita cap introducció, tan vivaç com emotiva, i sempre amb el to adequat. Lletres que parlen directament, que són alhora íntimes i personals per a aquesta artista.

Zaz prepara la seva pròxima gira amb el mateix esperit, tornant a visitar el món i les seves sales de concerts més exclusives. Representacions a escala humana i properes al públic. Un retorn a l’essencial. Una gira mundial anomenada naturalment: ORGANIQUE TOUR.

El públic podrà tornar a viure la personalitat i el món únics de l’artista, descobrir noves facetes del seu art, així com tots els seus encanteris màgics, i tornar a enamorar-se dels seus grans èxits: Je veux, On ira, Éblouie par la nuit, Que vendra ... i el seu darrer èxit "Imagine".

Un espectacle rar, enèrgic, positiu i generós, que ens fa somriure, ens porta "de la joie et de la bonne humeur", i ens recorda que amb Zaz sempre hauríem de veure el món a través d'ulleres de color rosa.

Aquesta nova gira mundial serà una oportunitat més per a Zaz i el públic per creuar-se amb les ONG amb les quals s’ha associat a través de Zazimut, la seva xarxa d’associacions, afegint així un toc de verd a "la vie en rose".

Al cap i a la fi, Zaz –el nom real de la qual és Isa– no és una dama de colors vius?