• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

A CONTRA BLUES + THE SECRET INVESTMENT 'N' COMPANY

(CAT)
Hi ha carpa coberta! Si plou el concert es fa igualment!
12 de març, 18h. 
Pista del CREC, Sant Daniel, Girona
Ant. 10€ / Taq. 15€


A Contra Blues 
és sinònim de qualitat. Així ho corroboren 15 anys ininterromputs de carretera oferint el seu contundent directe de llarg a ample del territori nacional i europeu.

En aquests 3 lustres han publicat 7 treballs discogràfics mostrant en ells una constant evolució; recollint bones crítiques i una major atenció de la premsa especialitzada amb cadascun d'ells. Això sumat al seu irresistible directe els ha fet mereixedors de nombrosos premis, destacant el prestigiós European Blues Challenge (Riga 2014). 

Gràcies al seu incansable treball i al seu compromís amb la música, la banda es troba clarament en el seu millor moment. La frescor i el punch, que han sabut conservar des dels seus inicis, destaquen catalitzats per la maduresa i l'experiència acumulada, la qual cosa fa que el seu espectacle sigui perfecte per a oïdes assedegades de Rock'N'Roll.

Tonia Richardson i Tito Bonacera són The Secret Investment ‘N’ Company, un quartet de soulful, r’n’b, groove i un fort gust per les melodies crues i orgàniques; barrejat tot plegat, amb un ambient electrònic.

Colidera aquesta banda Tito Bonacera, un poliinstrumentista amb una sòlida i fecunda trajectòria en diversos àmbits, com per exemple fent de baixista de Jaleo Real, Brian Jackson, les germanes Neddermann i l’Steel Quartet de Raynald Colom.

L’altre referent de The Secret Investement és la jove cantant d’origen britànic Tonia Richardson, amb una veu i una força expressiva per la qual avui se la considera una de les artistes més prometedores de l’escena del soul.

Aquests habituals de les sales més mítiques de Barcelona compten amb un directe que transmet grans dosis de llibertat sonora i seducció.