• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CLARENCE BEKKER BAND + KAMIKAZE HELMETS

(ESP) + (CAT)
Hi ha carpa coberta! Si plou el concert es fa igualment.
18 de març, 18h. 
Pista del CREC, Sant Daniel, Girona
Ant. 12€ / Taq. 17€

Clarence Bekker té el do d’arribar a l’ànima a qui l’escolta. Amb una veu profunda, vibrant i enèrgica captiva de dalt a baix a totes les audiències.

Ningú es pot mantenir indiferent al seu magnetisme. Sota la influència de grans figures com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner per exemple, la seva trajectòria l’ha portat a nombrosos èxits. Darrera el pseudònim de CB Milton, ha estat la veu principal de grups de projecció internacional com Swinging Soul Machine, 08001 o Playing For Cahange, arribant a més de 200 milions de visualitzacions a les xarxes.

Establert a Barcelona, aquest Surinamès errant no ha parat de fer gires per tot el món.

 

Kamikaze Helmets és un duet format per dos dels músics més reputats i sol·licitats de l’escena de rock, blues i funk estatal. Han tocat en bandes com Aurora andThe Betrayers, Lisa and The Lips, Anaut, Martha Reeves and The Vandellas, SwampDog…

Després de tants quilòmetres i nits de rock and roll han decidit fer el seu propi projecte bevent d’influències com Led Zeppelin, Black Keys, White Stripes... però donant-li un enfocament actual i mirant al present i futur en l’estela d’artistes com Queens of the Stone Age o Royal Blood. Una posada en escena única amb un bateria cantant; una sort de mutació bastarda a mig camí entre Boham i Plant, juntament amb la baula perduda entre el Groove aclaparador amb baixos moog sintetitzats de Stevie Wonder i les guitarres whammy punxants de Hendrix. I tot això vestits per un salt al buit sense retorn.