Image

MR. SIPP

(EUA)
15 març 21 h
Auditori Centre Cívic Sant Narcís
Anticipada 8€ / Taquilla 12€

 

Diuen que Castro Coleman, més conegut artísticament com Mr. Sipp, és “the “funkiest bluesman alive”. Escoltant les seves cançons no serem nosaltres qui diguem el contrari. La seva veu sona ruda i sensual al mateix temps, segura i intensa, capaç de fer-nos somiar en els anys als quals el Mississippi impregnava el blues més visceral que mai s'havia escoltat. I el millor de tot és que Mr. Sipp encara té molta carrera per davant.

L'hereu del veritable llegat del blues del Delta va començar a tocar la guitarra amb sis anys; ara, amb poc més de quaranta, és un guitarrista irresistible que mou els seus dits pel coll de la guitarra amb una expressivitat que talla la respiració. Per aquest motiu, en 2014, va guanyar al mateix temps l’International Blues Challenge de Memphis, el premi Gibson a millor guitarrista de blues i el premi Bobby Rush a millor entertainer per la frescor i diversió que es respira a les seves actuacions. Ara gira pel món en format trio, tot i que a l’estudi és capaç d'encarregar-se de tots els instruments i de totes les veus. Ho demostren discos com It’s My Guitar o la seva obra més recent, Knock A Hole In It, publicat en 2017.

Després de visitar Espanya per primera vegada en 2016, presentant el seu disc The Mississippi Blues Child, torna de nou a terres catalanes per formar part del cartell del Black Music Festival, que està orgullós de presentar a un dels grans bluesmen de l'actualitat. Serà el 15 de març en el Teatre Centri Cívic Sant Narcís.