Image

ZELADA

(ESP)
27 febrer 21 h
Luz de Gas
Anticipada 13€ / Taquilla 16€

Pas a pas, Zelada ha donat forma a una carrera sòlida que es va iniciar al Regne Unit -allà va sorprendre el mateix Paul McCartney, com alumne del seu Liverpool Institute For Performing Arts- i que s'ha consolidat a Madrid, actual centre d'operacions seu i de la seva excel·lent banda d'acompanyament.

La màgia de la seva veu no ha deixat de créixer des que va iniciar la seva trajectòria discogràfica l'any 2012 amb l'àlbum High Ceilings & Collar Bones, permetent-li moure's amb sorprenent facilitat a les aigües del soul, el funk, el rock o fins i tot la música llatina. El que no imaginàvem és que, després del completíssim Be Somebody, publicat l'any 2017, ens sorprendria amb un quart llarga durada, Mil ventanas, al que combina castellà i anglès, al mateix temps que amplia les seves fronteres estilístiques, portant la seva fantàstica veu a terrenys nous i excitants.

Si ja coneixeu la seva carrera, no deixareu passar l'oportunitat. Si, per contra, el nom de Zelada encara no us ha conquistat, repasseu les seves cançons i descobrireu per quins motius artistes com Amy Winehouse, Ben Howard, Eli 'Paperboy' Reed o Michael Kiwanuka han requerit els seus serveis per a obrir els seus concerts. Segur que la seva veu us captivarà. Recordeu la cita: 27 de febrer a la sala Lus de Gas de Barcelona, dins de la nova edició del Black Music Festival.


© 2019 Black Music Festival. Tots els drets reservats. Per: Multi-art Produccions S.L.