• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

19è BLACK MUSIC FESTIVAL

DEL 6 AL 29 DE MARÇ DE 2020

EL FESTIVAL DE MÚSICA NEGRA DE CATALUNYA

 

El Black Music l’any passat va assolir la majoria d’edat i ara ja, amb aquesta dinovena edició, ens veiem adults i potser és un bon moment per explicar-vos què som.

Som un esdeveniment cultural que gràcies al suport de l’administració rebem diners públics, és a dir, de tots, i és per això que creiem fermament que el BMF ha de revertir, de manera clara i directa en la ciutadania. I no només en l’espectador sinó també en tot el teixit ciutadà.

Així, el BMF som:  una plataforma d’exhibició d’artistes locals, nacionals i internacionals; una plataforma de descobertes, noves tendències i propostes poc habituals; una plataforma de llançament d’artistes; un punt de trobada i un espai de generació de públic; una llançadora de produccions pròpies i interacció entre artistes; projecció de la ciutat; una eina de cohesió del territori; transfronterers i transversals; un exemple de diversificació real i de proximitat; descentralitzats; un motor de contractació local; un espai de col·laboració i participació del teixit cultural i associatiu de la ciutat; formació continuada; implicació en la cohesió social i els joves.

Tota aquesta descripció del que som no és una ficció ni és gratuïta. En aquest programa que teniu a les mans hi trobareu la justificació. És evident que estem sotmesos a la crítica, que voldríem ser més coses  i que no arribem a tot el que volem, però tingueu per segur que treballem any rere any per millorar-ho i amb suport de les institucions, i sobretot dels espectadors que ens feu confiança, estem convençuts que ho aconseguirem.


L’equip del Black Music Festival

ORGANITZA:
MULTI ART PRODUCCIONS S.L.
PRODUCCIÓ:
RGB MUSIC
COMUNICACIÓ:
PRODIFUSIÓ
IMATGE GRÀFICA:
NIRVANA 


Image
Image