EL BLACK MUSIC HOMENATJARÀ A AMY WINEHOUSE

TRIBUT A AMY WINEHOUSE AMB THE GRAMOPHONE ALLSTARS & ZALON (GB / CAT)

MAMAS GUN (GB)

RAMON MIRABET (CAT)

THE SEY SISTERS (CAT)

SOUL MACHINE (CAT)

No exagerem el més mínim si apuntem que la de Zalon Thompson és una de les veus britàniques més atractives de l’actualitat, d’aquí que Winehouse el triés com a productor del debut discogràfic de la seva pròpia fillola, Dionne Bromfield, i en fixatge de luxe pel seu segell Lioness Records; o que el supervendes Mark Ronson decidís tenir-lo com a convidat al seu segon disc en solitari. I encara hi ha més –sobretot pels aficionats al millor reggae: Zalon és ni més ni menys que fill del cantant i productor jamaicà Dr. Alimantado. No cal dir que aquesta aventura conjunta de Zalon Thompson i The Gramophone All Stars serà, sense lloc a discussió possible, un dels plats forts del Black Music Festival 2016.

El grup britànic Mamas Gun , el 5 de març a La Mirona (22 h, 12 i 15 euros); La Soul Machine , l'11 de març a Luz de Gas, de Barcelona (21.30 h, 12 i 15 euros); The Sey Sisters , el 12 de març a La Sitja de Fornells (21 h, 12 i 15 euros), i el cantant Ramon Mirabet , el 18 de març a l'Auditori de Girona (21 h, 12 euros) completen aquesta segona entrega de concerts. I aviat, molts més!

A partir d'avui mateix es posen a la venda diferents lots d'entrades a 10€ en motiu del Girona 10. Aprofiteu l'oferta!

 

Franja Logos 17

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.