CURS DE FOTOGRAFIA PER A CONCERTS
14, 21 i 28 de febrer, 7 i 14 de març  de 19.30 h a 21 h 100€
+ 3 sessions pràctiques al #BMF18

curs fotografia concert low

Aquest curs està adreçat a persones que vulguin millorar el rendiment de la seva càmera rèflex digital, entenent els fonaments i les tècniques que s'han d'aplicar en fotografia de concerts (especificitats de llum, posició, etc.).

El curs consta de 8 sessions d'hora i mitja durant els mesos de febrer i març. Hi haurà sessions teòriques a l'Espai Marfà, sessions teòrico-pràctiques a La Mirona (proves de llum, de posició, etc.) i sessions pràctiques de concerts reals del Black Music Festival a La Mirona.

A càrrec de David Julià i Marquet, fotògraf free-lance amb més de vint anys d'experiència en el món de la imatge. En tots aquest anys ha realitzat una vintena d'exposicions, xerrades i col·loquis, ha col·laborat i publicat imatges en diversos diaris i revistes tant nacionals com estrangers. Ha participat en diferents campanyes publicitàries internacionals. També ha realitzat foto-projeccions per a diferents Dj's i ha participat com a membre del jurat en varis concursos de fotografia. És fundador del festival EMERGENT, una mostra en la qual es combinen arts com la música, el teatre, la imatge i la fotografia entre d'altres. En els darrers anys s'ha especialitzat en la fotografia de concerts, entre els quals destaca la seva faceta com a fotògraf oficial de la Sala La Mirona, així com també del Black Music Festival, en el qual ha col·laborat en diverses edicions. El mes de setembre de 2011 va ser el fotògraf oficial de la gira de retorn de Sopa de Cabra, i va publicar el llibre "Més enllà de les Estrelles" junt amb Gerard Quintana.

Activitat conjunta ESPAI MARFÀ - CASA DE LA MÚSICA - JOVENTUT AJUNTAMENT DE GIRONA - BLACK MUSIC FESTIVAL - CIUTAT DE FESTIVALS

FRANJA PATROS BMF18 01

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.