ALA.NI GB
12/03/2017 19 h 18€ / 25€

Londinenca de pares caribenys, Ala.Ni ha viscut sempre envoltada de música, sense la que no hagués pogut viure. Fugint de les etiquetes, elegant i subtil, Ala.Ni té una màgia fora de l’habitual, que beu amb la mateixa fruïció de la tradició jazzística que de la cançó dels anys vint o del pop més inquiet, d’aquí que tan aviat se la compari amb les grans veus del jazz clàssic com que artistes de la importància de Damon Albarn o Mary J. Blige la tinguin entre els seus convidats especials més preuats.

Tot i que el cert és que l’autora de “You & I” (Naïve, 16) vola tan lliurement com la seva música i la seva veu (reverenciant per igual a l’actriu Julie Andrews com al malograt Jeff Buckley), d’aquí que sigui impossible encaixonar-la dins dels estereotips més clàssics del jazz.

Mantenint una sorprenent independència i evitant caure en el mercantilisme d’altres artistes, Ala.Ni elegeix amb molta delicadesa els escenaris als quals accepta actuar. Ara, després d’haver passat per esdeveniments del prestigi de La Mar de Músicas, el Grec o el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, formarà part d’aquesta edició del Black Music Festival, on demostrarà novament per què el seu talent s’està convertint a tota velocitat en un dels més respectats i reverenciats dels darrers anys.

Ala.Ni, Black Music Festival www.ala.ni

Franja Logos 17

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.