MARTHA REEVES & THE VANDELLAS EUA
17/03/2018 20.30 h des de 25€
GIRONA_AuditoriCOMPRAR

Què seria de les nostres vides sense aquells grans hits atemporals dels anys daurats de la Motown? Quines vivències tenim associades a clàssics com “Dancing In The Street”, “(Love Is Like A) Heat Wave”, “I'm Ready For Love” o “Nowhere To Run”? I podríem continuar amb molts altres dels grans èxits -més d'una vintena- que Martha Reeves i les seves noies van popularitzar al llarg dels anys seixanta, primer com Martha And The Vandellas i posteriorment ja com a Martha Reeves And The Vandellas.

Separades l'any 1972, des de llavors Martha Reeves va viure mil i una experiències (discos en solitari, excessos amb l'alcohol, conversió al cristianisme, breu carrera política, reunions ocasionals amb les Vandellas originals des de finals dels vuitanta...) fins a anunciar l'any 2009 que volia tornar a l'activitat musical al costat de Lois i Delphine Reeves, novament sota el nom de Martha And The Vandellas. Tot això no ha fet sinó enriquir encara més la seva personal i expressiva veu i la de les seves germanes, amb les que continua deixant sense respiració a tot aquell que les veu en directe.

Veritables abanderades del millor r&b ballable i carregat de ritme, el seu nom mai ha deixat de sonar entre els imprescindibles de la música negra de tots els temps, així que serà un veritable honor poder tenir-les amb les seves impresionants veus i el seu carisma desbordant al Black Music Festival 2018.

 MarthaVandellasWebGran

 www.missmarthareeves.com

FRANJA PATROS BMF18 01

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.