SHIRLEY DAVIS & THE SILVERBACKS AU
02/03/2018 22.30 h 17€ / Abonats Espai Ter 10€
TORROELLA DE MONTGRÍ_Espai TerCOMPRAR

Nascuda a Londres, filla de pares jamaicans, resident a Austràlia al llarg de vint anys i ara establerta a Madrid, Shirley Davis s'ha convertit en una de les veus més apreciades de l'escena soul espanyola des que, fa uns anys, sorprengués propis i estranys en aparèixer a l'escenari al costat de la llegendària (i recentment desapareguda) Sharon Jones, a un concert a la sala La Riviera de Madrid. Tan impactant va ser la seva actuació que els responsables del segell discogràfic Tucxone Records li van oferir enregistrar un disc de llarga durada amb The Silverbacks.

El resultat va ser “Black Rose”, un debut robust i sensual que desprèn màgia i energia a parts iguals, que la va portar a abandonar Austràlia per instal·lar-se a Madrid. L'escena de la capital espanyola l'ha acollit amb els braços oberts, convertint-se en un trampolí des d'on fonamentar una carrera que, intuïm, serà llarga i sòlida.

Tot i que també hem de destacar que, als seus anys anteriors, Davis va aconseguir ser nominada a diversos premis musicals, girar al costat de Wilson Pickett, col·laborar amb el desaparegut Blowfly, la soul singer Betty Harris i els japonesos Osaka Monaurail, així com formar part de projectes com el trio dance Deepface.

Al Black Music Festival podrem descobrir tota la seva força a cançons com “Two Worlds” o “My Universe”.

 

FRANJA PATROS BMF18 01

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.