IBEYI FR
10/03/2016 21 h 22€ / 25€

Producció del Théâtre de l'Archipel en col·laboració amb el Black Music Festival

Parlar d'Ibeyi és parlar d'un dels duets femenins més apassionants dels darrers cinc anys. Després d'un primer llarga durada, “Ibeyi” (XL/Popstock!, 15), que va conquistar a públic especialitzat i crítica per la seva riquesa estilística (del pop al jazz, de l'electrònica al hip hop) i la seva melangia (val a dir que estava dedicat a la memòria de la seva tercera germana desapareguda i del seu pare, el percussionista Miguel 'Angá' Díaz -Buena Vista Social Club-), aquest any han tornat a la primera plana de l'actualitat per diferents motius. Per un costat, per col·laborar ni més ni menys que amb Beyoncé, per l'altre per haver publicat l'excel·lent “Ash” (XL/Popstock!, 17), un disc amb missatge feminista on combinen anglès, castellà i yoruba i al que tenen com a convidats a artistes del renom de l'espanyola Mala Rodríguez, de Kamasi Washington i de Meshell Ndegeocedello.

Afincades a França, tot i que de sang cubana, les germanes Lisa-Kaindé i Naomi Díaz, amb només vint-i-dos anys, seran sense dubtes un dels plats més saborosos d'aquesta edició del Black Music Festival, i la seva presència en un pas més a la seva imparable carrera musical.

 www.ibeyi.fr

FRANJA PATROS BMF18 01

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto les cookies per aquest lloc.