Image

KURYOUS LINK

(CAT)
16 març 23.30 h
La Mirona
Taquilla 5€
*accès també amb l'entrada de Ramon Mirabet

The next big bang és el primer treball de Kuryous Link, un grup del Baix Penedès, amb músics sortits d’entre El Vendrell i Calafell.

Després de publicar un EP amb quatre cançons el passat mes d’abril de la mà de RGB Suports, ara ens presenten el treball complet, el seu primer álbum on es presenten com un grup de fusió, que aporta una nova visió d’estils molt consolidats com el soul, funk, rock i hip hop, barrejant-los amb sonoritats més modernes i electròniques.

La proposta d’aquesta banda cosmopolitana i dinámica és, abans de res, un espectacle de música i energía i es donen a conèixer amb “Cash and business” com a senzill de presentació, juntament amb el seu videoclip que ja és a la xarxa.

Les melodies i les lletres (sobretot en anglès, però també en francès i espanyol) surten directament de la vida real, per a ser compartides amb gran empatia amb el públic.

Serpico a la veu, Juan Antonio Campos al baix, Jorge Linares a la batería i Pemi Rovirosa a la guitarra, és la formació habitual d’aquesta banda i ara,  han incorporat als teclats l’Adrià Farré, Xavi de la Salud a la trompeta i Kike Ordax al saxo.

Junts, formen Kuryous Link, una suma de personalitats diferents amb un nexe comú, crear una atmòsfera màgica, original i innovadora en estils ja molt arrelats.  

WEB ARTISTA