• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Image

CLARENCE BEKKER BAND + THE SHU SHU'S

(ESP) + (CAT)
Hi ha carpa coberta! Si plou el concert es fa igualment. A causa de la manca d'aparcament, us recomanem que vingueu a peu o bicicleta!
18 de març, 18h. 
Pista del CREC, Sant Daniel, Girona
Ant. 12€ / Taq. 17€

Clarence Bekker té el do d’arribar a l’ànima a qui l’escolta. Amb una veu profunda, vibrant i enèrgica captiva de dalt a baix a totes les audiències.

Ningú es pot mantenir indiferent al seu magnetisme. Sota la influència de grans figures com James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner per exemple, la seva trajectòria l’ha portat a nombrosos èxits. Darrera el pseudònim de CB Milton, ha estat la veu principal de grups de projecció internacional com Swinging Soul Machine, 08001 o Playing For Cahange, arribant a més de 200 milions de visualitzacions a les xarxes.

Establert a Barcelona, aquest Surinamès errant no ha parat de fer gires per tot el món.

 

The Shu Shu´s és un trio format per Dave Wilkinson (Guitarra – Veu), Abel Boquera (Hammond Organ) i Caspar St. Charles (Bateria).

Els tres components porten col·laborant més de 10 anys, acomulant centenars d'actuacions a clubs de tot el territori nacional i internacional, i han col·laborat també en ocasions amb artistes internacionals com Ray Gelato, Brian Jackson, Gisele Jackson, George Braith, Sharon Jones o Charlie Wood entre d'altres.

En aquesta ocasió deixaran de ser un grup instrumental i ens oferiran un recorregut pel repertori de King Pug i The Shu Shu´s i ens permetrà gaudir de la gran veu de Dave Wilkinson.