• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

20è BLACK MUSIC FESTIVAL

DEL 4 AL 27 DE MARÇ DE 2022

EL FESTIVAL DE MÚSICA NEGRA DE CATALUNYA

 

 

Normalitat! Una de les paraules més desitjades i esperades d’aquests darrers mesos i que per fi ja la tenim aquí. L’any 2020 la pandèmia ens va atrapar de ple tot just iniciat el festival i ara aquest 2022 el retorn a normalitat ens enxampa a l’inici d’una nova edició. Entremig un 2021 complicat però que es va poder tirar endavant gràcies a les ganes i empenta de tots els implicats: artistes, públic, administracions, patrocinadors i organització.

20 anys! Si mirem enrere, el Black Music Festival ha evolucionat d’una manera inimaginable per aquells pioners que l’any 2002, amb molta empenta i il·lusió, van organitzar una primera nit de Blues en una recent inaugurada sala La Mirona de Salt. Una evolució que al llarg d’aquests anys ha esdevingut un aparador de la música d’arrel afroamericana i les seves influències en la majoria d’estils de la música moderna i que ha permès gaudir de grans noms de l’escena Black Music, esdevenir plataforma de llançament de propostes emergents i d’artistes locals, dinamitzar els barris de la ciutat o impulsar projectes formatius i socials, per exemple.

Març! A Girona el mes de març és sinònim de Black Music Festival. Però no només, sinó que des de Girona, el BMF es projecta també al territori més proper, a tot el país i fins i tot a la Catalunya Nord. El Festival de Música Negra de Catalunya ja és aquí i per molts anys!

L’any vinent, més i millor!

Seguim...

L’equip del Black Music Festival
ORGANITZA:
MULTI ART PRODUCCIONS S.L.
PRODUCCIÓ:
RGB MUSIC
COMUNICACIÓ:
PRODIFUSIÓ
IMATGE GRÀFICA:
NIRVANA 


Image
Image