18è BLACK MUSIC FESTIVAL

DE L'1 AL 17 DE MARÇ DE 2019

Gràcies Aretha!, per la teva música, pel mite, per la teva sonoritat, per la teva veu, pel teu sentiment, per la teva inspiració, per les teves quatre octaves...

Al Black Music Festival som republicans, i és clar que sí! Divuit edicions de republicanisme actiu, divuit anys defensant, a la nostra manera, aquests valors. Però també, teníem a la nostra reina: ARETHA FRANKLIN. La més gran, la única, la més poderosa, la més autèntica de totes. Una reina, que malauradament fa poc ens ha deixat, i malgrat això, el seu regnat durarà fins a l'eternitat. No n’hi haurà cap altra. El seu regne, la música. La seva arma, la veu. El seu exèrcit, milers de músics i bandes d’arreu del món.

Gràcies Aretha, per haver existit. Aquesta edició va per tu!

Aquest 2019 us portem un Black Music farcit de descobriments, concerts espectaculars, i activitats participatives, però també de projectes socials i pedagògics. El BMF, el festival de música negra de Catalunya, continua apostant pels barris, el territori, la cohesió, els joves i l’associacionisme. Amb presència d’artistes internacionals però amb un bon coixí d’artistes locals. I no són només paraules vagues o escrites perquè sí. Repasseu atentament el programa, veureu que és així. Modestament, així és com nosaltres creiem que ha de ser una proposta finançada amb diners públics i així és com volem que sigui el Black Music Festival 2019.

Un BMF que des de Girona com a seu central, s’escampa per tot el territori, Salt, Bescanó, Fornells de la Selva, Torroella de Montgrí, Mataró, Reus, Barcelona, Perpinyà. Postmodern Jukebox i Vintage Trouble encapçalen un cartell del que ens fa especial il·lusió destacar el tribut gironí a Aretha Franklin, la presència dels gironins Bigblack Rhino a Perpinyà o la nova jornada, Black Music Hip Hop al Parc.

Les propostes principals del BMF es realitzaran de l’1 al 17 de març de 2019, però l’activitat del Festival continua durant tot l’any, amb el projecte Black Music Big Band que aquest any creix amb la incorporació del la Black Music Big Band Junior, amb el casal d’estiu i amb un nou programa molt engrescador anomenat MÚSICA A l’EST. Un projecte social que actua directament sobre els més desafavorits i en risc d’exclusió social.

Finalment, recordar-vos que un any més acabarem el Festival amb el Black Music Pícnic a on donem la benvinguda a la primavera a la nostra manera, amb música i ambient familiar.

Us convidem a endinsar-vos en el món Black Music.

L’equip del Black Music Festival

ORGANITZA:
MULTI ART PRODUCCIONS S.L.
PRODUCCIÓ:
RGB MUSIC
COMUNICACIÓ:
PRODIFUSIÓ
IMATGE GRÀFICA:
NIRVANA 


Image