Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

The Soul Jacket

+ Kamikaze Helmets

Dissabte 16 de març de 2024 | 18.00h

Pista del CREC Sant Daniel, Girona | 16€ ant. / 20€ taq.

Comprar entrades

The Soul Jacket és la millor banda de rock americà fet a Espanya que hi ha hagut mai. Així ho demostren els seus 6 discos fins avui. El 2022 van presentar KICK RÀDIO que pretén ser un recorregut per totes les influències possibles i imaginables que recorre per un imaginari dial tots els possibles colors i tessitures de la música americana patents al còctel explosiu de la banda viguesa. Recorrent en un desgavellat vehicle de punta a punta la geografia nord-americana van canviant de dial com si moltes ànimes convisquessin dins de THE SOUL JACKET. Una autèntica i històrica bogeria. Qui dimonis són The Soul Jacket?

– – – – – – – – – –

Duet format per dos dels músics més reputats i sol·licitats de l’escena de rock, blues i funk estatal. Han tocat en bandes com Aurora and The Betrayers, Lisa and The Lips, Anaut, Martha Reeves and The Vandellas, SwampDog…

Després de tants quilòmetres i nits de rock and roll han decidit fer el seu propi projecte bevent d’influències com Led Zeppelin, Black Keys, White Stripes… però donant-li un enfocament actual i mirant al present i futur en l’estela d’artistes com Queens of the Stone Age o Royal Blood.

Una posada en escena única amb un bateria cantant; una sort de mutació bastarda a mig camí entre Boham i Plant, juntament amb la baula perduda entre el Groove aclaparador amb baixos moog sintetitzats de Stevie Wonder i les guitarres whammy punxants de Hendrix. I tot això vestits per un salt al buit sense retorn.

Comprar entrades
Ves al contingut