Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dr. Calypso

+ Les Testarudes

Dissabte 9 de març de 2024 | 21.30h

La Mirona, Salt | 20€ ant. / 25€ taq.

Comprar entrades

Dr. Calypso sempre han anat a la seva. Aquests pioners de l’escena skatalitika no es regeixen per cap norma més enllà del seu compromís amb l’alegria, probablement per això la seva presència en directe continua sent divertida i vital.

Després d’haver-se reunit aquest estiu a El Tingladu de Vilanova, i esgotar les entrades per dos concerts a la sala Paral·lel 62 de Barcelona al desembre, el 2024 es proposen celebrar els seus 35 anys com a grup. Es presentaran renovats i clàssics, amb un nou repertori per donar el millor espectacle de la seva carrera en una celebració sense nostàlgia, on sonaran els hits de sempre i una mica més.

————–

Les Testarudes són nou dones, d’entre 20 i 27 anys, vingudes de diferents indrets del país i que tenen com a epicentre el barri barceloní de La Bordeta. El projecte neix de la necessitat de crear el seu propi espai dins d’estils tradicionalment dominats pels homes com són l’ska, el rocksteady i el reggae.

El grup va oferir el seu primer concert al maig de 2023 i des de llavors la seva agenda de concerts no ha parat de crèixer, oferint més d’una quarantena d’actuacions arreu de Catalunya.Amb un repertori format per algunes de les seves cançons preferides d’artistes tan nacionals com internacionals dins d’aquest gèneres, Les Testarudes volen visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris, així com oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana. O com resumeixen elles mateixes, “Nou ties xulísimes amb qui fer unes bones ballaruques”.

Comprar entrades
Skip to content