Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Errol Linton

+ Namina

Divendres 23 de febrer de 2024 | 21.00h

Centre Cívic Sant Narcís, Girona | 16€ ant. / 20€ taq.

Comprar entrades

Aquest cantautor nascut a Brixton, guanyador de diversos premis, ha estat descrit com “el millor harmònic de blues i reggae d’Europa”. Després de 30 anys d’Errol en l’escena del blues underground londinenc encara el podeu trobar tocant en solitari a Oxford Circus, a més d’aparèixer en festivals importants i en gires europees amb la seva banda excepcional. La seva ànima introspectiva i el seu rostre tranquil desmenteixen el poderós i apassionat intèrpret que és.

El darrer disc d’Errol, ‘Packing My Bags’ amb la seva fusió única d’estils de blues; “Com Chess Records meets Studio One”, l’hi ha fet guanyar els elogis de la crítica i ha arribat a un públic internacional més ampli. Presència constant al circuit en directe de la capital. Els espectacles d’aquest gran londinenc són llegendaris, espereu ballar.

– – – – – – – – – –

Després de girar un any presentant, Un Udol, el 4t disc de Namina, les bones perspectives han portat a ampliar la banda i a créixer sobre l’escenari amb música que formarà part del seu nou disc, previst per aquest 2024.
De l’Amazones al Mediterrani passant pel Mississipi i el Nil, Namina ofereix un viatge que beu de les arrels i les transforma, on el blues, la música Brasilera i de Mèxic i el jazz conflueixen en un directe hipnòtic i una personalitat única. Música més enllà d’etiquetes.
Cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions portades al naminisme.

Comprar entrades
Skip to content