Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Giacomo Turra & The Funky Minutes

+ Gnaposs

Dissabte 24 de febrer de 2024 | 21.30h

La Mirona, Salt | 20€ ant. / 26€ taq.

Comprar entrades

Giacomo Turra és un músic italià nascut l’any 1997.

Intrigat pels vinils del seu pare, Giacomo va començar a tocar la guitarra als 13 anys, aprenent a tocar els seus artistes preferits com Stevie Wonder, George Benson i Herbie Hancock.

El 2018, va començar el seu projecte musical en solitari, explorant R&B, Funk i Jazz i llançant els seus primers senzills sota el nom de JMT entre 2019 i 2020. El març de 2020, durant el confinament pandèmic, Giacomo va començar a publicar vídeos al seu compte d’Instagram, convertint-se aviat en Artista de D’Angelico Guitars i guanyant centenars de milers de seguidors.

El juliol de 2021, Giacomo va llançar “The Groove Sessions”, una recopilació de Funk i R&B gravada amb músics i cantants reconeguts d’arreu del món com Brandon “TAZ” Niederauer, Phoebe Katis, Jessica Burdeaux, George Collins i Augie Bello.

El 12 de novembre de 2021, Giacomo va fer el seu primer espectacle internacional al Paradiso de Amsterdam for the Soul Live davant de 2.500 persones.

El desembre de 2021, Matteo Dallape a la bateria, Francesco Dallago al baix i Anna Pollinari a la veu i les tecles es va unir al projecte com a part de la banda de Giacomo Turra.

El 26 d’agost, Giacomo va llançar el seu primer senzill original “Get Into The Groove” amb Vokall Records. L’endemà, Giacomo i la seva banda van tocar el seu espectacle de debut, inauguració per a Joss Stone, Candy Dulfer i molts més artistes a l’edició d’estiu del Soul Live Festival als Països Baixos, davant de 5.000 persones.

El novembre de 2022, Giacomo i la seva banda van fer la seva primera gira a Itàlia, amb espectacles exhaurits a Milà, Bolonya i Roma.

– – – – – –

Gnaposs presenta el seu sisè disc d’estudi, “I Don’t Really Give A Shit”.

La música de Gnaposs abarca una amplia amalgama d’estils, però el fil conductor és el Funk. A partir d’aquí, afegeix Rock, Blues, Country, Jazz, Latin y tot el que li passi pel cap, aconseguint una fusió molt personal y fàcilment identificable.

En aquest disc, porta el seu concepte a l’extrem, arribant a límits als que no hi havia arribat mai. El disc està enregistrat per 23 grandíssims músics molt reconeguts en el panorama nacional i coproduït per ell i Miguel Pino a La Catacumba Estudio de Barcelona.

David Muñoz “Gnaposs” és un reputat guitarrista de l’escena de Barcelona, conegut per acompanyar a innombrables artistes com Jarabe de Palo, Els Pets, El Niño de la Hipoteca, Hotel Cochambre, Los 80 Principales, Shuarma, etc.

Paral.lelament al seu trevall com a guitarrista acompanyant, aquest artista té 6 discos publicats des del seu disc debut “Party With Yourself” del 2001, enregistrat a Los Ángeles, California, de la ma del productor TJ Helmerich i amb la col.laboració de Scott Henderson.

El disc es presenta en directe en format de nonet. Nou reputats músics en escena que a més de tocar temes d’aquest nou disc, repasen el més destacat dels discos anteriors en un viatge trepidant on destaca l’enorme qulitat de cadascun d’ells.

Comprar entrades
Skip to content