Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Gnaposs

+ Giacomo Turra & The Funky Minutes

Dissabte 24 de febrer de 2024 | 21.30h

La Mirona, Salt | 20€ ant. / 26€ taq.

Comprar entrades

Gnaposs presenta el seu sisè disc d’estudi, “I Don’t Really Give A Shit”.

La música de Gnaposs abarca una amplia amalgama d’estils, però el fil conductor és el Funk. A partir d’aquí, afegeix Rock, Blues, Country, Jazz, Latin y tot el que li passi pel cap, aconseguint una fusió molt personal y fàcilment identificable.

En aquest disc, porta el seu concepte a l’extrem, arribant a límits als que no hi havia arribat mai. El disc està enregistrat per 23 grandíssims músics molt reconeguts en el panorama nacional i coproduït per ell i Miguel Pino a La Catacumba Estudio de Barcelona.

David Muñoz “Gnaposs” és un reputat guitarrista de l’escena de Barcelona, conegut per acompanyar a innombrables artistes com Jarabe de Palo, Els Pets, El Niño de la Hipoteca, Hotel Cochambre, Los 80 Principales, Shuarma, etc.

Paral.lelament al seu trevall com a guitarrista acompanyant, aquest artista té 6 discos publicats des del seu disc debut “Party With Yourself” del 2001, enregistrat a Los Ángeles, California, de la ma del productor TJ Helmerich i amb la col.laboració de Scott Henderson.

El disc es presenta en directe en format de nonet. Nou reputats músics en escena que a més de tocar temes d’aquest nou disc, repasen el més destacat dels discos anteriors en un viatge trepidant on destaca l’enorme qulitat de cadascun d’ells.

Comprar entrades
Skip to content