Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Disco Fever- Black Music Big Band

Dissabte 9 de març de 2024 | 20.00h

Atrium, Viladecans | 18€

Comprar entrades

La Disco Fever ha arribat per quedar-se de la mà de la Black Music Big Band!

Després de l’èxit de l’Aretha Franklin Girona Tribut, amb un auditori de Girona ple de gom a gom, i el projecte “Black Music Big Band revisits Red Hot Chili Peppers” un homenatge en majúscules on els grans hits i temes més funk de la banda californiana, aquesta nova producció del Black Music Festival promet emocions fortes.

Disco Fever serà una ocasió única per gaudir dels millors èxits de la música disco interpretats per la Black Music Big Band amb l’Ensemble Jove Orquestra de les Comarques Gironines, en total més de quaranta músics dalt l’escenari.

La Black Music Big Band és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines i el Black Music Festival. La primera Big Band formativa centrada en els estils del soul i el funk, i on es treballen temes de Maceo Parker, Tower of power, Ray Charles, Jaco Pastorius, Blues Brothers, etc.

Creada fa set anys està formada per una trentena de noies i nois d’entre 16 i 25 anys. La direcció musical del projecte és a càrrec d’Adrià Bauzó i la Nuri Mancebo a la part vocal.

Comprar entrades
Skip to content