Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Hip Hop al Parc

Dissabte 23 de març de 2024 | 16.00h

L’Estació Espai Jove, Parc Central

Macro i Suppa és un grup de Girona que ofereix un show de música urbana. La trajectòria dels dos components del grup es caracteritza pel missatge a les lletres, l’autogestió dels respectius projectes i la frescor que aporten al panorama musical. Els representa la facilitat de conexió emocional i musical amb l’oient independentment del gènere, edat o nacionalitat, gràcies a l’impacte que provoquen amb la seva actitud damunt de l’escenari.

EMÉ és una artista emergent originària del barri de Salt. Una promesa local, sortida d’aquesta pedrera tan fructífera que trobem a la vora del riu Onyar. La seva trajectòria musical es dibuixa a través a la genuïnitat de les seves lletres, carregades d’històries personals, d’aprenentatges vitals i emocions, narrades sobre el fil musical de sons clàssics com el boom bap o l’energia més actual del Trap. Després d’una aturada artística a Sevilla l’artista gironina ha estat més activa que mai, publicant més d’una desena de cançons en el darrer any. Enguany, la tindrem present al HIP HOP AL PARC 2024 presentant totes les últimes novetats del seu repertori.

Si parlem de Poor Tràmit no parlem únicament de rap amb denominació d’origen. Parlem de lletres carregades de dobles sentits, parlem de finura, de tacte, de drumless i de rap clàssic. Però sobretot parlem de bon gust i amor per l’escència. Així aterra l’artista premianenc a ‘Hip-Hop al parc’, recolzat per Deps Music i Dj Enzo, ens presentarà l’últim EP Marbre, sense deixar de banda els treballs que l’han portat a ser un dels referents del rap en català, el #guarap arriba a Girona.

Nascuda a Barcelona l’any 1993, Elane es va interessar per la música urbana des de petita. Influïda pel Hip Hop dels 90s i 00s, va començar a composar els seus primers temes als 17 anys i va pujar per primera vegada a un escenari l’any 2018. A les seves lletres Elane reflecteix una clara temàtica social, revolucionària i feminista. Després de diversos i exitosos singles com “Hiprofenia”, “Axinita” o “Niente” empaquetats el 2020 en l’EP digital ‘#Sondeesas’, l’artista celebrà aquest primer llançament digital amb la presentació d’un vinil de 7 polzades d’edició limitada amb la celebradíssima “Hiprofenia” a la cara A i el tema inèdit “Otra copa” a la B. Fins el moment Elane ha col•laborat amb artistes com Santa Salut i Sofia Gabanna entre altres i ha participat en recopilatoris com “Rap de la Terra” juntament a artistes com Senyor Oca, Homes Llúdriga o Lil Russia. El 2021 veurà la llum el que ha de ser el seu primer llarga durada.

Skip to content