Loading Events
  • This event has passed.

Black Music Picnic

+ Las Karamba + Black Music Big Band + Lali BeGood

Diumenge 17 de març de 2024 | 12.00h

Parc del Migdia, Girona

FUNTASTIK és el nou show de Lali BeGood estrenat el 21 de juliol al Festival GREC de Barcelona. Un concert amb les noves cançons del disc homònim i els hits de sempre on l’humor, la sorpresa i el JOC formen un engranatge perfecte per gaudir d’un espectacle familiar i transversal. Perquè els de Lali BeGood no han vingut només a tocar cançons… han vingut a JUGAR-LES!

– – – – – – – – – –

La Black Music Big Band és la primera big band formativa centrada en els estils del soul i el funk. Creada fa 6 anys a comarques gironines, ja ha enregistrat tres discs, dos d’ells en directe. Està formada per una trentena de noies i nois d’entre 16 i 25 anys , amb la direcció musical d’Adrià Bauzó i Nuri Mancebo a la part vocal.

Ha col.laborat amb artistes com Llibert Fortuny, The Sey Sisters, Raynald Colom, David Mauricio, Nito Figueras, Paula Grande i Víctor Branch.

La Black Music Big Band és un projecte educatiu de la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines i el Black Music Festival que ja ha presentat el seu directe a escenaris destacats de casa nostra com la Sala Apolo, l’Auditori de Girona, l’Auditori de Banyoles, l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, la Sala La Mirona, i festivals com el Black Music Festival, l’Emergent, el Festival de Campllong, el Festival Ítaca, entre molts d’altres.

– – – – – – – – – –

Les Karamba es funda l’any 2018 a el si dels carrers de Barcelona, ​​entre el caos, el trànsit, la ciutat i l’estrès, a la necessitat d’adquirir forces, combatre pors i canviar la manera de viure. Neix de l’empatia entre sis històries de vida. Històries de migracions, herències musicals, i maternitats subversives i diverses, amb la intenció de perseguir somnis, experimentar el potencial i la sensibilitat, de reivindicar el paper de la dona, del compromís amb la música. Una barreja multicultural entre Veneçuela, Cuba, Espanya i Argentina: fusió de son, txa-txa-txa, salsa, timba, rap i música urbana.

Skip to content