Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

The Gramophone Allstars Big Band

+ The Big Easy’s Crew

Divendres 9 de febrer de 2024 | 21.30h

La Mirona, Salt | 20€ ant. / 26€ taq.

Comprar entrades

The Gramophone Allstars Big Band és un grup de música que fusiona la música jamaicana dels anys seixanta (ska, rocksteady i reggae) amb diferents estils de música negra com el soul o el jazz entre molts d’altres. Amb Barcelona com a centre neuràlgic, i sota la batuta del saxofonista bisbalenc Genís Bou, el grup ha publicat sis àlbums i ha actuat pels principals festivals, sales i festes del país, fins a convertir-se en un del projectes musicals més consolidats de l’actual escena de música negra.

Nascuts la primavera del 2008, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso.

Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, el 2023 retornen amb l’esperat “Call Your Friends”.

– – – – – – – – –

Dir que New Orleans és el bressol de gran part de la música que avui escoltem, no és exagerat. La Ciutat Creixent és l’olla on s’han cuinat i barrejat cultures, ritmes i històries que han donat com a resultat pilars musicals com ara el blues, el jazz, el r&b o el funk.

The Big Easy’s Crew és un col·lectiu d’experimentats músics amb base a Barcelona, a qui uneix la passió per la música d’arrel i que recreen, en un xou ple de dinamisme i energia, un viatge per la gran varietat d’estils que tenen el seu origen a New Orleans; des del jazz primigeni de Louis Armstrong, passant pel funk clàssic de The Meters als sons més contemporanis de bandes com Galactic.

Posa’t les millors gales i les sabates de ball i disposa’t a passejar per l’univers sonor de NOLA de la mà de The Big Easy’s Crew.

Comprar entrades
Skip to content