Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dee Dee Bridgewater & Girona Jazz Project

Dissabte 9 de març de 2024 | 20.00h

Auditori de Girona | 38€

Comprar entrades

Al llarg d’una carrera polièdrica, la guanyadora de 3 premis Grammy Dee Dee Bridgewater ha ascendit a l’escaló superior de les vocalistes, girant estàndards de manera única i fent intrèpids salts de fe reimaginant clàssics del jazz. Pionera sense por i guardiana de la tradició, la seva primera experiència professional va ser com a membre de la llegendària Thad Jones/Mel Louis Big Band. Al llarg dels anys 70, va actuar amb els mestres del jazz Max Roach, Sonny Rollins, Dexter Gordon i Dizzy Gillespie, entre d’altres. Amb una carrera paral·lela al teatre musical, Bridgewater va guanyar un premi Tony pel seu paper de “Glinda” a The Wiz (1975).

Com a llegat ambaixador de bona voluntat a la FAO de les Nacions Unides, Bridgewater defensa els esforços globals en la lluita contra la fam al món. Bridgewater, mestra de jazz de NEA 2017, és guardonada amb el premi ASCAP Champion, Doris Duke Artist (2018) i membre del Memphis Music Hall of Fame (2019). És cofundadora i codirectora artística de The Woodshed Network.

Acompanyada per la Girona Jazz Project Dee Dee Bridgewater ens oferirà una revisió del projecte Dee Dee’s Feathers que va realitzar amb la New Orleans Jazz Orchestra i que va ser aclamat per la critica.

Comprar entrades
Skip to content